The Friday Five | Auteurs die naar Yalfest moeten komen

friday five

Door een oproep van Joost (klik hier om zijn blog te bekijken) op Twitter en Instagram heb ik besloten om ook deel te nemen aan de wekelijkse rubriek The Friday Five. Deze week: auteurs die naar de volgende editie van Yalfest zouden moeten komen.

The Friday Five

Eerst was Joost de enige die TFF op zijn blog zette, maar na een oproep op social media doen nu ook andere blogs mee, waaronder ook mijn blog! Elke week komt er op vrijdag een nieuwe blog online (wat dus betekent dat er vanaf nu steeds twee blogs per week online komen, yeah!) Elke week is er een ander onderwerp dat elke blogger gebruikt.

Wil je graag weten wie er nog deelneemt? Neem dan even een kijkje op deze blog van Joost.

Auteurs die naar Yalfest 2019 moeten komen

Eerlijk gezegd ben ik nog nooit naar Yalfest geweest, maar ik zou er wel enorm graag eens naartoe gaan. En dat zou ik zeker doen als deze auteurs komen én ik vertel je ook meteen waarom ik dat zou willen.

De eerste auteur die ik zou kiezen is John Green. Ik heb al verschillende boeken gelezen en mijn favoriete boek, een weeffout in onze sterren, is ook door hem geschreven. Het lijkt me daarnaast super fijn om deze man eens te ontmoeten!

Daarnaast zou ik ook willen dat Sarah Pinborough aanwezig zou zijn. Ze kon er de afgelopen editie helaas niet bij zijn, maar het zou toch mooi zijn mocht ze er volgend jaar toch wel bij zijn. Van haar las ik het boek 13 minuten.

Verder vind ik ook Krystal Sutherland een goede schrijver. Het boek Sterrenstof heeft me echt aangenaam verrast. Aangezien ik zijn nieuwste boek nog niet gelezen heb, zou dat een ideaal excuus zijn om dat wel te gaan lezen.

Ook Jennifer Niven van het boek Waar het licht is zou ik graag wel eens willen ontmoeten! Misschien zou ik haar andere boek ook nog eens moeten lezen.

Verder zou ik het fijn vinden mochten er ook Belgische en Nederlandse schrijfsters wat in the picture gezet worden op Yalfest. Ook zij schrijven prachtige YA’s. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan Maren Stoffels en Marieke Nijkamp.

Welke auteurs zouden volgens jou wel eens naar Yalfest moeten komen?

2 gedachtes over “The Friday Five | Auteurs die naar Yalfest moeten komen

  1. Wat een mooi lijstje! Sarah en John lijken me ook heel tof 🙂 Jennifer Niven zou ik ook graag willen ontmoeten, maar ik ben bang dat haar uitgeverij niet snel mee gaat doen. Krystal was een tijdje geleden nog in Nederland, maar ik zou er geen probleem mee hebben als ze naar Yalfest zou komen. Leuk dat je meedoet aan de Friday Five! 🙂

    Like

  2. Jennifer Niven zou ik ook echt heel graag eens willen ontmoeten. All The Bright Places heeft me echt laten huilen. Zo’n prachtig boek!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s