Nieuwe boeken in augustus

nieuw

Het is zomer en ook tijdens deze zomermaand komen de uitgeverijen met nieuwe boeken. Kijk jij ook mee?

Moordgids voor lieve meisjes - Volt       Blauwe dagen       Liefde van A tot Z

  • Bij uitgeverij Volt verschijnt de vertaling van het bekende A good girl’s guide to murder. De vertaling kreeg de titel Moordgids voor lieve meisjes en gaat over Pippa die als profielwerkstuk de moord op Andie Bell, die vijf jaar geleden verdween, heeft gekozen.
  • Blauwe dagen van Caja Cazemier, dat bij uitgeverij Ploegsma verschijnt, gaat dan weer over Janna die een depressieve stoornis heeft.
  • Ook kunnen we binnenkort Liefde van A tot Z in de boekhandel terugvinden. Het gaat over Zayneb en Adam. Zayneb is een moslim en haar docent blijft maar herhalen dat moslims ‘slecht’ zijn. Nadat ze er iets van gezegd heeft, verhuist ze naar Qatar waar ze Adam tegenkomt, die aan multiple sclerosis leidt.

Het zusje van      Sterker dan elk afscheid

  • Er verschijnt ook een nieuw boek van Carlie van Tongeren. Na Heerestraat & Rozenlaan en Het meisjesmanifest heeft ze deze keer een novelle geschreven. Het zusje van vertelt het verhaal van Liv. Nadat haar broer een ongeluk veroorzaakt met dodelijke aflooop, kent opeens iedereen haar.
  • Het nieuwe boek van de auteur van De bijzondere woorden van Gioia komt komende maand ook uit. Sterker dan elk afscheid gaat over Michele, een veelbelovende keeper, die zijn zicht kwijt geraakte na een auto-ongeluk en over Nina die hoogsensitief is en bij haar strenge moeder woont.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s