Nieuwe boeken in juni

Ook in juni verschijnen er weer enkele leuke en interessante Young Adults. Naar welk boek uit dit lijstje kijk jij het meeste uit?

  • Querido vertaalt het nieuwste boek van Nicola Yoon, bekend van Alles wat je lief is en De zon is ook een ster. Dansen voor beginners gaat over Evie die niet meer in de liefde gelooft nadat haar vader haar moeder heeft verlaten. Telkens wanneer ze een koppel ziet, ziet ze meteen hun hele relatieverloop voor zich. Tot ze de intrigerende Xavier tegenkomt. Kiest ze voor de liefde, ook al duurt die misschien niet voor eeuwig?
  • Daarnaast verschijnt bij Zomer & Keuning het nieuwste boek van de schrijfster van Rood, wit en koningsblauw. De laatste halte vertelt het verhaal van August die naar New York verhuist. Ze gelooft niet in magie, het lot en de overdreven liefde uit de films. Maar dan ontmoet ze een geweldig meisje in de trein. Er is wel één probleempje: Jane zit al jaren lang vast in de trein.
  • Een boek waar veel lezers naar uitkijken is de samenwerking tussen Dhonielle Clayton, Tiffany D. Jackson, Nic Stone, Angie Thomas, Ashley Woodfolk en Nicola Yoon. Blackout speelt zich af in New York en gaat over zes koppels.
  • Nog bij Best of YA verschijnt Nu in de bioscoop. Een boek voor de fans van Fangirl en Geekerella. Iris is helemaal geen fan van de boeken van M.E. Thorne, maar M.E. Thorne is wel haar oma. Wanneer Iris in Ierland is voor de boekverfilming ziet ze haar kans om de Elementia-rage stop te zetten en dan kan ze eindelijk een normaal leven hebben. Wanneer ze zich echter thuis begint te voelen, realiseert ze zich dat de film misschien wél geweldig is.
  • Ook verschijnt er een nieuw boek in de Grishaverse-serie van Leigh Bardugo bij Blossom Books.
  • Verder komt er ook een nieuw boek uit van Meg Rosoff, de schrijfster van Hoe ik nu leef. De achterflap van De godden broers klinkt als volgt: In een vakantiehuis aan zee, in een grote, rommelige familie, kijkt één tiener toe hoe de rest van de familie de zwoele dagen doorbrengt met wijn drinken, spelletjes spelen en het plannen van een bruiloft. Maar dan verschijnen de Godden-broers: de onweerstaanbare, charmante, sexy Kit en de knorrige, stille Hugo. Opeens bevindt er zich een slang in dit paradijs – en de consequenties zullen verschrikkelijk zijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s